Carantina

Colorează-ți carantina

Culorile fac parte din viața noastră și ne influențează și de foarte multe ori reacționăm în consecință. Chiar dacă privim perioada aceasta în tonuri de gri ar fi binevenită o schimbare și să ne colorăm carantina .

Să ne amintim că a venit primăvara.Să privim pe geam copacii înfloriți, florile, iarba ce a înverzit și în același timp să scoatem hainele colorate din garderoba noastră. Nu este așa că atunci când porți o rochie roz te simți mai bine?

Rozul este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubească lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantică şi afectivă culoare. Totodată, rozul este şi culoarea sexualităţii. Este şi simbolul unei iubiri în tăcere. El are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele.Studiile efectuate în mai multe închisori au arătata că, atunci cand celulele prizonierilor sunt vopsite in roz, atitudinea agresiva se diminueaza vizibil.

Rochia Sugar

Roșul – scoate în evidenţă sensibilităţile observatorului, fiind deci o culoare foarte puternică. De aceea roşul captează foarte repede atenţia. În acest caz se recomandă ca persoanele care optează pentru o îmbrăcăminte de această culoare să fie stăpâne pe sine şi nu prea timide. Totodată, roşul este şi culoarea pasiunii. Roşul are un efect stimulator general, provoacă, incită la acţiune, îndeosebi în plan psihomotor, stimulator intelectual. El este o culoare specifică tipului activ, autonom, locomotor, competitiv, operativ.   Roşul simbolizeaza caldură, foc, pasiune, entuziasm şi agresiune. El poate mari presiunea sangelui şi ritmul respiraţiei. Are efectul de a stimula oamenii să ia decizii în mod rapid şi creşte speranţele. Hainele roşii pot da senzaţia de putere. Este indicat ca, atunci când aveţi de dus la capăt un proiect amânat, să purtaţi haine de culoare roşie. În concluzie, roşul este o culoare foarte intensă, care naşte sentimente extreme.

Rochia Sweeatheart

 Auriul – este culoarea perfecţiunii spirituale, culoarea strălucirii și bogăției.Îți dă o stare de bine, de distracție, îți oferă încredere în tine și te scoate în evidență din mulțime.

Movul– calmează rapid angoasele, anihileaza frica, elimină agresivitatea și face să dispară gelozia. In plus, aceasta culoare favorizează reveria elevată și visarea transfigurătoare. Ea este extrem de stimulatoare pentru sistemul nervos.

Rochia Babe

Verdele – Stabilitate, echilibru, răbdare, perseverenţă, amabilitate, generozitate, meticulozitate, rafinament, implicare deplină, sinceritate.Această culoare reprezintă natura, creșterea economică și relaxarea.Verdele merge cu aproape orice culoare mai închisă sau mai deschisă, cu toate nuanțele sale şi poate fi folosită şi ca element neutru.

Rochia lurex

Colorează-ți viața!

Alege culoarea preferată și cea care te reprezintă cel mai mult și lasă-te fermecat de ea.Comandă online rochițele tale preferate în culoarea dorită!

Pentru siguranta voastra si a angajatilor nostri luam toate masurile de precautie pentru prevenirea infectiei cu COVID-19.
Standarde de igiena superioare || Livrare contactless || Plata cu cardul || Livrare rapida 1-2 zile lucratoare

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături