Carantina

De Paște stăm în casă

Anul acesta de sfintele sărbători de Paște se recomandă să stăm acasă.Fără să mergem la rude, la prieteni, la iarbă verde, nici măcar la biserică la slujba de Înviere.Trebuie să ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru și mai ales pe cei mai în vârstă(părinții, bunicii).

Așa că, în zilele de Paște stăm acasă! Dar nu trebuie să stăm în pijamale în fața televizorului/calculatorului pe netflix. Mai țineți minte cum erau aceste sărbători când erați mici, tradițiile noastre?!

În mai toate zonele țării există obiceiul ca, în dimineața zilei de Paște, membrii familiei să se îmbrace în haine noi, curate și să ciocnească ouă alături de cei dragi. Fiecare dintre aceștia trebuie să aibe un ou roșu. Astfel că, vor ciocni tradiționalele ouă roșii în timp ce rostesc binecunoscuta formulă “Hristos a Înviat”, la care se răspunde cu “Adevărat a Înviat”.

Deci, cu alte cuvinte, alege să te îmbraci festiv, elegant și lasă-te cuprins de nostalgia amintirilor și alege să îi suni pe cei dragi nu să îi vizitezi!

Iepurașul poate veni și prin curier!

Online poți face multe cadouri frumoase! Iar dacă nu știi cu ce să te îmbraci, noi îți recomandăm și cele mai frumoase rochițe pe care le poți purta în zilele de Paște.Accesează site-ul nostru și alege rochia preferată!

Iar dacă vrei să o faci tu pe iepurașul și nu ai idei, cumpără un card cadou ce poate ajunge fizic prin curier sau doar online!

Comandă online cu încredere!

Card V.I.P

Pentru siguranta voastra si a angajatilor nostri luam toate masurile de precautie pentru prevenirea infectiei cu COVID-19.
Standarde de igiena superioare || Livrare contactless || Plata cu cardul || Livrare rapida 1-2 zile lucratoare

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături