Fashion

Cum am început Prive Boutique. By Ioana ?

Pentru mine, Prive Boutique este cea mai bună dovadă faptului că visele se pot transforma în realitate.

Povestea Prive Boutique, pe care vreau să v-o spun astăzi, este o poveste simplă despre prietenie,
entuziasm, bucurie și recunoștință.
Fără să fiu conștientă de forța gândurilor mele, am început, încă de când eram mică, să desenez haine pentru femei. E drept, făceam acest lucru fără niciun talent. Se spune că Dumnezeu dă oricărui om un talent, dar, până la 28 de ani, încă nu l-am descoperit pe al meu. ?????
Aveam 23 de ani, aproape toată ziua stăteam pe Facebook și habar nu aveam ce vreau să fac cu viața mea. Asta până într-o zi când o prietenă a venit cu ideea să îmi fac un site de haine. Cu bani de la mama mi-am făcut o firmă, Prive Boutique, iar cu 500 de lei am mers la un atelier să comand primele produse, urmând să suplimentez și să diversific comanda în caz că reușeam să le vând pe Facebook.
Primul produs, și astăzi îmi aduc aminte, era o pereche de pantaloni scurți. Mă inspirasem după niște pantaloni scurți de la New York, pe care și eu, și prietena mea, Alina, îi purtam la epuizare (been there, done that) de 2-3 ani?. Fetele de pe Facebook mă tot întrebau de unde pot să își cumpere și ele asemenea pantaloni.
Am avut mare noroc cu prietenii mei din spațiul virtual și din lumea reală.  Cu followerșii mei și cu ajutorul unei prietene virtuale, Antonia Ioana, am ajuns în câteva zile la peste 10.000 de like-uri pe pagina de Facebook a Prive Boutique. Am vândut la început mai mult decât visam?, mi-am căutat un birou și chiar am angajat pe cineva astfel încât să nu mai fiu nevoită să fac singură colete. ?
Pentru a vinde primele produse, am exploatat-o pe cea mai bună prietenă a mea din liceu, Alina???. O puneam să se îmbrace cu produsele Prive si o pozam într-un colt ???. După cum ați observat, mă bazez și astăzi pe Alina, în contextul în care nu a fost niciodată explicit de acord să mă ajute, dar nu are de ales ?.
Eu aveam multă imaginație și energie, dar, în același timp, aveam nevoie de un imbold să îmi dau
seama că visul meu nu trebuie să se limiteze doar la o pagină de Facebook de vânzări. Dragoș și
Carmen sunt cei care m-au ajutat să depășesc faza de debutant în afaceri, să transform Prive Boutique într-un business serios și respectabil.
Am ajuns aici după 5 ani, cu parteneri minunați, cu o echipă minunată (făra să sune prea siropos, va iubesc mult❤), cu peste 35.000 de cliente, și aproape 45.000 de produse. Încă mai avem multe lucruri de învățat, nu tot ceea ce facem e perfect, însă am avut mare noroc cu clientele noastre. Cu majoritatea clientelor am construit o relație de prietenie, iar ele sunt mereu înțelegătoare cu noi.
Pentru că sunt mereu visătoare și optimistă, am încredere că viitorul o să ne aducă, în marea famile Prive Boutique, experiențe memorabile, care ne vor face tuturor viața mai frumoasă.
Am vrut să spun povestea Prive Boutique pentru ca toate fetele să fie sigure că își pot transforma
visele în realitate. În ceea ce mă privește, chiar dacă nu am avut așa mult talent?‍♀️, am fost perseverentă și am avut extraordinar de mult noroc?. Și, nu uitați, totul a început cu 500 de lei, deci EVERYTHING IS POSSIBLE.

Vă mulțumesc tuturor că m-ați ajutat să îmi împlinesc visul! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!?

Dacă vreți mai multe amănunte picante, mă găsiți pe:

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături