Despre noi

Am lansat acest magazin online pornind de la o comunitate Facebook, deci prietenia sta la baza a tot ceea ce facem!

Privé Boutique este un magazin online care promoveaza senzualitatea, atractia, stilul si increderea in sine. Acestea sunt atributele care definesc creatiile ce poarta semnatura Privé Boutique.
Hainele Privé Boutique scot in evidenta frumusetea, fragilitatea si stralucirea oricarei femei. Urmarim ultimele evolutii din moda internationala si oferim un mix de stiluri de ultima ora.
Designerii nostri au colaborari cu experti, stilisti si trend setteri, propunând modele irezistibile. Toate produsele sunt fabricate in România, iar comercializarea lor se face prin acest site, oriunde in lume.
Preturile Privé Boutique sunt de pana la 5 ori mai mici decât cele ale produselor similare din magazinele clasice. Cum reusim asta? Producem si apoi trimitem direct spre client!
Nu suntem intermediari care adauga procente in pret, nu includem in costuri cheltuieli de magazin fizic, chirii, francize, personal numeros si nici nu avem costuri ridicate de transport in volume mari.
Credem ca eleganta si stilul trebuie sa fie accesibile oricarei femei. Sa nu uitam ca am pornit acest business de la o pagina de Facebook, asadar prietenia sta la baza a tot ceea ce facem.
Ne propunem un model de parteneriat cu clientele noastre: stabilim impreuna lucrurile care ne plac, producem lucuri frumoase in urma reactiilor lor si le comercializam la un pret corect!

Pentru mine, Prive Boutique este cea mai bună dovadă faptului că visele se pot transforma în realitate.

IOANA KOHALMIFondatoare

Am ajuns aici după 5 ani, cu parteneri minunați, cu o echipă minunată (făra să sune prea siropos, va iubesc mult❤), cu peste 35.000 de cliente, și aproape 45.000 de produse. Încă mai avem multe lucruri de învățat, nu tot ceea ce facem e perfect, însă am avut mare noroc cu clientele noastre. Cu majoritatea clientelor am construit o relație de prietenie, iar ele sunt mereu înțelegătoare cu noi.
Nu uita sa finalizezi comanda

AI 10% REDUCERE

la produsele din cosul tau de cumparaturi.
APLICA REDUCEREA
Reducerea se aplica doar pentru produsele ce nu sunt fac parte dintr-o alta campanie de discount.
close-link
Pentru siguranta voastra si a angajatilor nostri luam toate masurile de precautie pentru prevenirea infectiei cu COVID-19.
Standarde de igiena superioare || Livrare contactless || Plata cu cardul || Livrare rapida 1-2 zile lucratoare

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături