Am lansat acest magazin online pornind de la o comunitate Facebook, deci prietenia sta la baza a tot ceea ce facem!

Privé Boutique este un magazin online care promoveaza senzualitatea, atractia, stilul si increderea in sine. Acestea sunt atributele care definesc creatiile ce poarta semnatura Privé Boutique.
Hainele Privé Boutique scot in evidenta frumusetea, fragilitatea si stralucirea oricarei femei. Urmarim ultimele evolutii din moda internationala si oferim un mix de stiluri de ultima ora.
Designerii nostri au colaborari cu experti, stilisti si trend setteri, propunând modele irezistibile. Toate produsele sunt fabricate in România, iar comercializarea lor se face prin acest site, oriunde in lume.
Preturile Privé Boutique sunt de pana la 5 ori mai mici decât cele ale produselor similare din magazinele clasice. Cum reusim asta? Producem si apoi trimitem direct spre client!
Nu suntem intermediari care adauga procente in pret, nu includem in costuri cheltuieli de magazin fizic, chirii, francize, personal numeros si nici nu avem costuri ridicate de transport in volume mari.
Credem ca eleganta si stilul trebuie sa fie accesibile oricarei femei. Sa nu uitam ca am pornit acest business de la o pagina de Facebook, asadar prietenia sta la baza a tot ceea ce facem.
Ne propunem un model de parteneriat cu clientele noastre: stabilim impreuna lucrurile care ne plac, producem lucuri frumoase in urma reactiilor lor si le comercializam la un pret corect!

Am ajuns aici după 5 ani, cu parteneri minunați, cu o echipă minunată (făra să sune prea siropos, va iubesc mult❤), cu peste 35.000 de cliente, și aproape 45.000 de produse. Încă mai avem multe lucruri de învățat, nu tot ceea ce facem e perfect, însă am avut mare noroc cu clientele noastre. Cu majoritatea clientelor am construit o relație de prietenie, iar ele sunt mereu înțelegătoare cu noi.

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături