Uncategorized

De ce aleg vedetele Prive Boutique?

Prive, noul brand romanesc de fashion ales de tot mai multe vedete!

Iepuraș Playboy, senzuala Roxana Dobre, faimoasă pentru pictorialele sale explozive poartă cu plăcere hainele noastre Prive Boutique. Și pentru că hainele noastre sunt adevărate piese de revistă, Roxana se simte relaxată și pregătită de o ședință foto originală – made by Prive, așa cum o surprinde apartul foto în poza aceasta.

Romantică și visătoare, frumoasa Roxana Ungureanu se pregătește să cânte la pian îmbrăcată elegant cu rochia Ioana din magazinul nostru virtual Prive Boutique. Cunoscută mai ales datorită pictorialele din revista Playboy, Roxana este și femeie de afaceri – ea deține un salon de întreținere corporală cu specific marocan.

Îmbrăcate în ținutele Prive Boutique, Roxana UngureanuNatalia Mateuț și Denisa Tănase au ieșit ca fetele (kfetele) într-un club din Capitală să se bucure împreună de începutul primăverii. Elegante și frumoase, îmbrăcate în ținutele achiziționate din magazinul Prive Boutique, vedetele au demonstrat că negrul reprezintă stil și că va mai trece mult timp până în momentul în care o altă culoare îi va ocupa locul în preferințele fashionistelor.

Ruby a purtat un ham din piele la o prezentare a recentei lansate televiziuni ZU TV. Iată cum poți accesoriza o rochie aparent banală cu unul dintre cele mai extravagante produse ale Prive Boutique astfel încât să creezi o ținută demnă de un eveniment atât de urmărit. Cântăreața este elegantă și în același timp foarte relaxată în ținuta sa chic.

Manechinul Denisa Tănase poartă o rochie simplă și elegantă din magazinul Prive Boutique, o rochie care prin linia croiului îi scoate în evidență corpul și îi flatează silueta impecabilă de altfel. Pentru un plus de originalitate, Denisa Tănase a completat rochia cu o pereche de colanți din piele și a realizat astfel o ținută rock-chic extrem de reușită.

Fotografiile selfie sunt la modă, hainele de la Prive Boutique asemenea, Marina Dina a combinat cele două elemente trendy și astfel avem dovada! Marina Dina are încredere în produsele noastre iar noi avem încredere în alegerile ei, iată, aceasta este cu siguranță garanția începutului unei frumoase prietenii!

Natalia Mateuț pozează cu încredere în ținuta sa pentru că știe că arată senzațional în hainele de la Prive Boutique. O atitudine plină de încredere este de altfel un accesoriu de nelipsit, purtat alături de produsele noastre tot timpul și uneori este și singurul de care aveți nevoie pentru o ținută de efect.

Pe covorul roșu eleganța este un must-have. Și desigur, eleganța este definită corect de hainele magazinului Prive Boutique pe care le poți asorta cu un cadru festiv cât ai spune Prive! Nicoleta Matea și Denisa Tănase știu foarte bine asta și drept dovadă avem și poză.

We <3 all of them!

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături