Fashion

Nou! Prive Boutique face expediții prin DHL în toată lumea!

Produsele Prive Boutique pot ajunge la tine prin DHL în cel mai scurt timp cu putință, cu costuri de transport extrem de avantajoase.

Cum să faci o comandă dacă locuiești în străinătate? E foarte simplu, trebuie să urmezi câțiva pași:

  1. Intri aici și îți activezi contul Prive Boutique.
  2. Completezi datele personale, inclusiv adresa la care dorești să primești produsele (e bine ca adresa să fie cât mai precisă). Atenție, când completezi comanda, selectează mai întâi țara în care te afli. Astfel site-ul nostru va calcula automat prețul final al expediției. Simpla completare a țării numai la adresa de livrare a produselor nu este suficientă!
  3. La metoda de plată, trebuie să alegi fie cardul de credit, fie transferul bancar (datele se afișează automat). Pentru expediții în afara României, acceptăm doar aceste două metode de plată. Produsele nu pot fi achitate cash, la sosirea curierului!
  4. Finalizează comanda și… de restul ne ocupăm noi! ?

Ce mai trebuie să știi:

> Comanda se procesează din momentul în care primim confirmarea plății (card sau transfer bancar). Astfel, în funcție de țara în care te aflii și de bancă, confirmarea plății poate dura mai mult sau mai puțin. Timpul de livrare afișat mai jos e valabil doar din momentul în care primești e-mailul nostru de confirmare a trimiterii comenzii.

> Prețurile de expediție diferă în funcție de țara de destinație. Contează și dacă țara de destinație este sau nu membră a Uniunii Europene, în contextul în care pentru țările din UE nu se platesc taxe vamale. Dacă dorești să îți livrăm comanda într-o țară non-UE, poți să ne contactezi pentru detalii legate de taxele vamale.

> Site-ul calculeaza automat prețul final când faci comanda. Dar, ca să îți fie mai ușor, iată un document în care poți să vezi țările în care produsele Prive Boutique pot să ajungă cu DHL, precum și prețurile pentru fiecare țară de destinație.

Click aici pentru detalii: Tarife și timpi de livrare DHL Prive Boutique.

Evident, dacă nu am fost suficient de explicite… îți stăm, ca de obicei, la dispoziție pe Facebook, pe pagina Prive Boutique, pe chatul din colțul de jos al ecranului ? sau la numarul de telefon 0744 395 359, unde putem povesti mai multe sau putem să te asistăm.

Happy shopping!

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături