Uncategorized

O rochie, zeci de variante: rochia versatila!

Pentru adevăratele fashioniste rochia versatilă – cunoscuta in lumea fashion si drept convertible dress – este o piesă must-have. Prive Boutique știe asta pentru voi și este primul magazin online din Romania care pune la dispoziția clientelor sale o gamă de opt culori ușor de asortat pentru această piesă de rezistență de neînlocuit.

Poate, printr-o întâmplare, n-ați aflat incă despre rochia versatilă? Să vă facem cunoștință: a declanșat o furtună în lumea modei deși reprezintă un concept simplu.

Versatilitatea sa constă în faptul că oricine o îmbracă poate să fie propriul său designer în funcție de evenimentul la care vrea să o îmbrace. Chiar dacă ați evitat acest model de rochie până acum pentru că vi se părea greu sau complicat de adaptat ar trebui să vă gândiți mai bine, sunt foarte multe ghiduri video online care v-ar putea ajuta să o transformați în rochia pe care o visați!

Acest gen de rochie poate fi purtat de oricine, nu dezavantajeză persoanele corpolente senzuale și este disponibilă în opt culori: alb, negru, roșu, bej, gri, corai, albastru și galben. E aproape imposibil să nu vă cucerească.

Practic, aveți ocazia să transformați două bucăți de material într-o ținută casual sau festivă, în funcție de propria creativitate și disponibilitate.

Ca promotor al stilului vostru, Prive Boutique vă inspiră să vă creați propria variantă de model al rochiei versatile. În același timp economisiți bani pentru accesoriile cele mai potrivite fiecărui moment.

Rochia se poate transforma după caz în rochie cu spatele gol, cu umerii goi, cu două bretele, prinsă după gât sau rochie cu mâneci, asimetrică sau stil Marylin Monroe, totul depinde de imaginația voastră.

Speram sa va placa si va asteptam in magazin pentru comenzi ?

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături