Uncategorized

Va multumesc!

Încercând să-mi aştern într-un mesaj primele cuvinte, firesc ar fi fost să găsiţi o urare sinceră de bun venit şi alături de ea, un îndemn spre a vă alege cu inspiraţie cumpărăturile… Ei bine, eu refuz ideea unui mesaj protocolar, a cărui eleganţă rece este opusă ideii, identităţii şi poveştii Prive Boutique.

Un astfel de mesaj nu-şi are rost într-un proiect ce s-a născut din prietenie, dintr-un continuu schimb de gânduri frumoase, din entuziasmul cu care doreşti să-i bucuri pe cei dragi prin fiecare lucru creat din mâna ta şi din dorinţa de a întoarce sentimentele frumoase oricărei persoane ce ţi-a stat alături!

Cum să vă urez „bun venit” într-o casă căreia voi i-aţi ridicat cele mai solide ziduri prin încredere, prin frumuseţea gândurilor şi prin feminitatea cu care evidenţiaţi creaţiile Prive Boutique?! Cum te poţi simţi altfel decât bine într-o casă pentru care chiar tu eşti arhitectul?!

Cum v-aş putea îndemna spre cumpărăturile potrivite, când fiecare creaţie Prive Boutique s-a născut de fapt din voi, din stilul vostru, care prin încredere a aprins mai intens orice sclipire a inspiraţiei?

Aşadar, dragele mele, primele mele cuvintele se îndreaptă spre voi, cele care au clădit Prive Boutique, adevăratele sale fondatoare!

Poate pentru voi fiecare încurajare pe care mi-aţi dăruit-o a fost un cuvânt spontan, sincer şi curat, ce a fost uitat odată rostit, intenţia sa fiind strict cea de a reda o emoţie, posibil bucuria de a vedea un lucru plăcut. Poate… Cu toate acestea, fiecare cuvânt a stat ca o cărămidă ce a ridicat unul dintre cele mai frumoase cadouri ale vieţii: o pasiune ce mi-a oferit un alt sens.

Aşa cum au oferit fermitatea şi uşurinţa creionului într-o schiţă, gândurile voastre au cultivat în mine acea frumuseşte ce se găseşte în inima fiecăruia dintre noi, dăruindu-mi inspiraţie, entuziasm şi în special, lecţia răbdării şi a responsabilităţii!

Când privesc în urmă şi revin în prezent, unde după amintirea a doar câteva luni, mă găsesc înconjurată de schiţele şi de pacheţele ce m-au dezvoltat ca om prin împlinirea unei pasiuni. Mi-ar plăcea să vă dăruiesc la rândul meu aceeaşi lumină a încrederii, pe care mi-aţi adus-o încă de la primele cuvinte ce mi-au complimentat stilul, dinainte ca Prive Boutique să se înfiripe.

Mi-aş dori din tot sufletul acest lucru, dar ştiu că frumuseţea unui gând curat cu greu poate fi egalată de orice ar putea un om să înfăptuiască.

Va multumesc,

Ioana

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături