CONTUL MEU

Care sunt avantajele crearii unui cont?

Inregistrarea printr-un cont permite abonarea la newsletterele ce informeaza asupra noutatilor, ofertelor si promotiilor prezente pe site-ul www.priveboutique.netSectiunea „Contul meu” ofera o evidenta atat a istoricului, cat si a stadiilor de procesare a comenzilor. Prin crearea unui cont este posibila inregistrarea a mai multe adrese de livrare.

Confidentialitatea datelor

In conformitate cu Legea nr 677/2001, Prive Boutique S.R.L. a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru inregistrarea companiei in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.Accesul Cumparatorului la produsele de pe site este asigurat in baza furnizarii de date personale, colectate de Prive Boutique S.R.L. In scopul validarii, facturarii şi experierii comenzilor, precum şi solutionarea de cauze adiacente acestui scop.Datele pot fi colectate şi in scop statistic sau pentru informarea utilizatorilor site-ului in baza unor newslettere şi alerte periodice, lansate strict in format electronic.Politica de confidentialitate adoptata de Prive Boutique S.R.L. obliga angajamentul companiei de a folosi aceste date strict in scopurile declarate, fiind interzisa publicarea, vanzarea, inchirierea, licentierea lor, etc, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea sau accesarea lor este ceruta de organele abilitate in cazurile prevazute de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.Printr-o notificare scrisa, utilizatorul poate contacta Prive Boutique S.R.L., solicitand ştergerea datelor cu caracter personal, actiune ce impica revocarea acordului dat acestui document.Clientul are dreptul de a modifica datele furnizate in formular, pentru a reasigura caracterul lor actual.Plata prin card implica procesarea datelor de card de catre un operator specializat, informatii ce nu vor fi stocate de catre Prive Boutique S.R.L.Procesatorul de carduri bancare agreat de catre Prive Boutique S.R.L. are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.Prive Boutique S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile ce pot periclita securitatea serverului ce stocheaza aceste date.Politica de confidentialitate din acest document se refera exclusiv la Prive Boutique S.R.L., nefiind valabila pentru partenerii sai sau orice alt tert ce poate fi accesat prin orice fel de legaturi, in afara site-ului.

PRODUSE

Pretul produselor

Produsele prezentate sunt disponibile contra unui pret stabilit in moneda specificata pe site, pret care poate fi supus diverselor reduceri sau promotii.Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si acesta nu include si cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.Prive Boutique S.R.L. işi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientului.Pretul nu poate fi modificat ulterior confirmarii de catre Prive Boutique S.R.L. a comenzii.

Garantia produselor

Toate produsele prezente pe site sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Care este durata pastrarii produselor in cos?

Selectarea produselor in cos nu implica si rezervarea lor, aceasta situatie operand ulterior plasarii comenzii. Produsele sunt pastrate in cosul de cumparaturi operioada de timp limitata de la adaugare.

COMANDA

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii, a culorii si cantitatii dorite, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, se va apasa butonul “Plaseaza comanda”. Ulterior se va verifica valabilitatea si corectitudinea numarului de telefon si a adresei de livrare si facturare.Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Comanda ta”. Dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru Termeni si conditii, comanda este lansata prin apasarea butonului ”Plaseaza comanda”.Daca ati ales sa faceti plata cu cardul, va trebui sa furnizati datele solicitate de procesatorul de plati electronice prin card bancar agreat de Prive Boutique S.R.L., care opereaza ca portal securizat de plati.

Unde gasesc informatiile despre comanda?

Sectiunea “Contul meu” ofera posibilitatea verificarii stadiului unei comenzi, de la momentul plasarii pana in etapa sa de livrare.

Pot modifica comanda?

O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor.Daca comanda a fost plasata, clientul poate modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, prin solicitare scrisa la adresa [email protected]

Cumularea mai multor comenzi

Nu este acceptata cumularea mai multor comenzi, fiecare comanda lansata urmand a fi tratata individual.

Anularea comenzii

Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa [email protected], in primele 2 ore de la plasarea comenzii.

Plata comenzii

Sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:1. Plata online prin card. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Aceste tranzactii sunt efectuate in conditii de siguranta deplina, in parteneriat cu operatorul MobilPay. Mai multe detalii despre acest serviciu, puteti gasi pe www.mobilpay.ro.2. Plata numerar la livrarea coletului, prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat. Aceasta modalitate de plata este acceptata doar in Romania și este denumita plata RAMBURS.3. Plata print transfer bancar. Puteti plati prin ordin de plata sau transfer bancar (internet banking) in contul RO48INGB0000999903988784 deschis la ING Bank. Specificati la detalii plata numarul comenzii dvs, pe care o gasiti in mailul de confirmare a inregistrarii comenzii.

Dreptul Prive Boutique de a selecta comenzile

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile plasate de utilizatori ce au refuzat livrarile sau care au returnat mai mult de 25% din contravaloarea comenzilor. In acelasi timp, ne rezervam dreptul de a selecta comenzile care includ un numar mare de produse de acelasi fel sau cantitati mari de produse livrate la aceeasi adresa.

LIVRAREA

Prin ce companie de curierat se face livrarea comenzii?

Singurele companii de curierat agreate de Prive Boutique S.R.L. sunt: FanCourier pentru livrari nationale si DPD pentru livrarile internationale.Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificata in formular.Verificarea stadiului comenzii se face prin accesarea site-ului curierului Fan Courier sau DPD utilizand numarul de AWB din e-mailul de confirmare.La momentul livrarii este necesara verificarea integritatii coletului, in situatia deteriorarii sau a prezentarii ambalajului desfacut sau a sigiliului rupt, acesta va fi refuzat. In acest caz, va rugam sa anuntati de urgenta departamentul de relatii cu clientii printr-un e-mail la adresa [email protected] doua incercari de livrare nereusite efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda va fi considerata anulata si va fi returnata catre sediul Prive Boutique S.R.L. .

In cat timp ajunge comanda?

Comenzile vor fi livrate intr-un termen de maxim 15 zile de la plasarea Comenzii, dar de preferat in 4 zile lucratoare in Romania si in 10 zile lucratoare oriunde in lume de la momentul acceptarii comenzii, in functie de distanta, de momentul plasari in zile lucratoare sau libere si de conditiile meteorologice ce afecteaza transportul firmelor de curierat.Echipa Prive Boutique S.R.L. va sta la dispozitie in situatia intarzierii coletelor, la email [email protected] Inainte de a reclama intarzieri, va rugam sa verificati mai intai daca nu ati primit o avizare de la firma de curierat. In situatia in care avizarea exista, va rugam sa contactati firma de curierat pentru o noua livrare. Nu in ultimul rand, va rugam sa verificati daca s-a emis un comunicat oficial pe site, pe blog sau pe pagina Facebook Prive Boutique, care sa vizeze intarzieri de livrare.

Ce fac daca am primit un produs in minus?

Ne cerem scuze pentru problemele intampinate si va stam la dispozitie pentru a le solutiona. Va rugam sa ne contactati la [email protected] intr-un termen de 48 de ore de la livrarea coletului pentru a verifica situatia. Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore. Din pacate, sesizarile ulterioare termenului de 48 de la livrarea comenzii nu vor fi luate in considerare. Daca comanda a fost plasata, clientul poate modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, prin solicitare scrisa la adresa [email protected]

Ce fac daca am primit un produs defect?

Va rugam sa ne contactati la [email protected] in termen de 48 de ore de la livrarea colectului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna banii iar transportul produsului va fi suportat de catre noi.

Ce fac daca am primit un produs intr-o marime gresita?

Va rugam sa ne contactati la [email protected] intr-un termen de 48 de ore de la livrarea coletului, pentru a remedia aceasta problema.

Care este costul transportului?

Transportul este gratuit pentru toate comenzile nationale. Preturile aproximative pentru comenzile internationale pot fi solicitate printr-un mail la adresa [email protected]

RETURNAREA PRODUSELOR

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele Prive Boutique S.R.L. in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului, in baza unei notificari scrise prealabile, dar politica interna Prive Boutique SRL, accepta retururile in termen de 30 de zile calendaristice.Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizat. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului.Prive Boutique S.R.L. işi rezerva, conform O.G. 130/2000 dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele şi in general alte accesorii.Clientul poate returna produse livrate ce nu ii satisfac asteptarile, spre a fi inlocuite cu altele in termen de 30 de zile, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. In cazul in care noul produs solicitat nu este disponibil, Prive Boutique S.R.L. va returna contravaloarea produsului.

Inregistrarea cererii de retur

Notificarea scrisa (cererea de retur) trebuie trimisa pe email la adresa [email protected] si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, codul numeric personal Cumparator si contul IBAN Cumparator, numarul comenzii, numele produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate.

Care sunt modalitatile de retur si costul transportului?

Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati. Coletul cu produsele returnate va fi expediat pe umatoarea adresa: Prive Boutique – Departament Retururi, Bucuresti, sect. 1, str. Pajurei 2B, sc.1, et. 2, ap.9, interfon 09c.Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 30 zile calendaristice, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul Prive Boutique S.R.L. .Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.

Confirmarea primirii returului

Preluarea returului este anuntata prin intermediul unui e-mail ce va specifica totalitatea produselor receptionate. In situatia in care constatati diferente intre produsele confirmate in emailul primit de la Prive Boutique S.R.L. cele trimise efectiv in coletul de retur, va rugam sa ne contactati in 48 de ore, sesizarile ulterioare nefiind luate in considerare.

Contravaloarea returului

Contravaloarea returnului va fi platita de catre in contul bancar indicat de client in notificarea scrisa (cererea de retur). Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Durata primirii contravalorii returului

Contravaloarea returnului va fi platita de catre Prive Boutique S.R.L. in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

DISCOUNTURI

Perioada de reduceri

In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, aplicand-se cuantumul cel mai mare. Promotiile sunt aplicabile doar in perioada lor de valabilitate şi doar in limita stocului disponibil.Ne rezervam drept de a stabili regulamentele promotiilor şi concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.
Suntem aici pentru a va ajuta! Contactati-ne daca aveti orice alte nelamuriri
Ne cerem scuze, insa din cauza volumului mare de comenzi inregistrate, termenele maxime de livrare pot ajunge, in anumite situatii, la 5 zile lucratoare. Multumim!

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături