Dacă un produs achiziționat nu ți se potrivește ca măsură, îl poți schimba cu același produs cu măsura potrivită sau cu alt produs în maxim 14 zile calendaristice de la momentul în care acesta ți-a fost livrat. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi. Dupa ce completezi cererea, trimite coletul catre noi (cu Fan Courier, firma de curierat cu care noi colaborăm, numărul lor de telefon este 0219336) cu produsul pe care doresti sa le schimbi către: PRIVE BOUTIQUE SRL– Departament Schimburi, București, sect. 1, strada Hagi Moscu Maria nr 5 – PARTER. Dupa ce coletul ajunge la noi si produsul este verificat, noi trimitem produsul pe care doresti la schimb catre tine. Numarul de telefon de contact pentru schimburi si retururi este 0744395359

The products will be returned in good condition, neutralized, without stains. We do not accept exchanges for products that, by their nature, cannot be returned or that can degrade or deteriorate rapidly, such as underwear or swimwear.

We do not accept exchanges for products that:

  • are sent without filling out the exchange form;
  • have been worn;
  • SUNT TRIMISE PRIN POSTA ROMANA
  • can not be resold for hygiene reasons like "lingerie" or "bathing suits";

In order to exchange a product you must follow the next steps:

  1. Fill out the exchange form that is available available below;
  2. Pack the product to be returned;
  3. Trimite coletul catre noi – expeditie cu plata la destinatar cu Fan Courier, firma de curierat cu care noi colaborăm, numărul lor de telefon este 0219336 catre: 
  4. PRIVE BOUTIQUE SRL– Departament Schimburi, București, sect. 1, strada Hagi Moscu Maria nr 5 – PARTER, telefon 0744395359. Dupa ce coletul ajunge la noi si produsul este verificat, noi trimitem produsul pe care il doresti la schimb catre tine in maxim 5 zile lucratoare.
  5. ATENTIE! TRANSPORTUL PENTRU PRIMUL SCHIMB ESTE GRATUIT DOAR DACA ESTE TRIMIS PRIN FIRMA DE CURIERAT FAN CURIER!!
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro

No products in the cart.