Uncategorized

REGULAMENT GIVEAWAY PRIVE BOUTIQUE

Regulamentul pentru giveawayul firmei Privé Boutique:

 1.  Organizatorul giveawayului este firma Privé Boutique, cu sediul in Bucuresti si inregistrata sub numarul RO32383303 . Giveawayul va avea loc pe pagina de instagram @priveboutiquenet.
  1. Participarea la giveaway este gratuita si deschisa tuturor persoanelor care au implinit varsta de 16 ani la data inceperii giveawayului. 
  2. Se pot folosi mai multe conturi de instagram, insa nu se vor lua in considerare comentariile duplicate.
  1. Perioada de desfasurare a giveawayului este de la data publicarii pe pagina de Instagram @priveboutiquenet pana la data de 15 AUGUST 2023.
  2. Se vor Oferi 5 PREMII la 5 castigatori – cate o rochie pentru fiecare castigator.
  1. Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  • Sa dea like paginii Instagram @priveboutiquenet
  • Sa dea like la ultimele 10 rellsuri de pe pagina @priveboutiquenet
  • Sa dea tag la 3 prietene in comentarii
  1. Castigatorii vor fi alesi prin intermediul unei aplicatii online, numita https://simpliers.com, in data de 15 AUGUST 2023, si vor fi contactati prin intermediul Instagram, in termen de 24 de ore de la selectare.
  1. Castigatorii vor avea posibilitatea de a alege un produs de pe site-ul www.PriveBoutique.net , in limita stocului disponibil.
  1. Premiul nu poate fi inlocuit cu alte produse sau cu valoarea acestuia in bani.
  2. Premiul o data ales nu poate fii schimbat cu alt produs sau cu alta marime
  1. Castigatorii vor trebui sa furnizeze organizatorului giveawayului datele lor personale, inclusiv adresa de livrare, in termen de 24 de ore de la primirea notificarii de castig. Plata transportului premiului este asigurata de Prive Boutique, iar coletele vor fii expediate catre castigatori in maxim 5 zile lucratoare.
  1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a excluda participanti care nu indeplinesc criteriile de eligibilitate sau care incalca regulamentul giveawayului.
  1. Organizatorul giveawayului nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme tehnice care pot afecta desfasurarea giveawayului.
  1. Prin participarea la acest giveaway, participantii isi exprima acordul cu privire la prelucrarea datelor lor personale in scopul desfasurarii giveawayului si pentru comunicari viitoare cu organizatorul.
  1. Regulamentul acestui giveaway poate fi modificat de catre organizator, cu conditia de a fi anuntate toate modificarile pe pagina de Instagram @priveboutiquenet.
  1. Orice litigiu legat de acest giveaway se va solutiona pe cale amiabila, iar in caz contrar, acesta va fi solutionat de instantele judecatoresti competente din Romania.
  1. Acest giveaway nu este in niciun fel sponsorizat, administrat sau asociat cu Instagram.
 1. Prin participarea la acest giveaway, participantii confirma ca au citit si inteles regulamentul si isi exprima acordul cu privire la toate prevederile acestuia.
PENTRU ORICE ALTE INFORMATII VA STAM LA DISPOZITIE LA ADRESA DE MAIL office@priveboutique.net sau la numarul de telefon 0215557161
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături